TRADUCERI AUTORIZATE ŞI LEGALIZĂRI Ai nevoie de o traducere?? Noi vorbim limba ta. Profesionalism, Rapiditate, Satisfacţie. Contactaţi-ne pentru o estimare de preţ gratuită. Sună la 3711749592 chiar şi cu whatsapp.

TRADUCERI AUTORIZATE ŞI LEGALIZĂRI
Ai nevoie de o traducere?? Noi vorbim limba ta. Profesionalism, Rapiditate, Satisfacţie. Contactaţi-ne pentru o estimare de preţ gratuită. Sună la 3711749592 chiar şi cu whatsapp.

TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM este alegerea companiilor, instituţiilor de guvernare şi organizaţiilor non-profit.
Cu o capacitate de a traduce din/în peste 100 de limbi, TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM oferă un serviciu complet fiind şi furnizor de Servicii de Traducere pentru toate limbile.

CALITATE GARANTATĂ DE TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI
Suntem meticuloşi cu orice traducere şi vă dăm garanţia unică de calitate 100%.
Dacă nu eşti mulţumit, vom lucra cu tine şi cu echipa ta pentru a modifica orice traducere până avem aprobarea ta, nu ne interesează cât timp durează.
Aceasta este misiunea noastră şi obligația noastră către tine, fiind un leader în domeniu.

TRADUCERI INTERNAŢIONALE
TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM este un Leader recunoscut la nivel International în domeniul Serviciilor de Traducere Autorizată şi Interpretariat Multilingv cu peste 100 de lingvişti experţi şi peste 2.000 de clienţi satisfăcuţi.
"NEVOIE DE A TRADUCE SE NAŞTE ODATĂ CU OMUL."
PREŢURI COMPETITIVE ŞI FIRST CLASS SERVICE
Preţuri competitive şi First Class Service sunt ţelul nostru.
Vă vom trimite o estimare detaliată, cu împărţirea costurilor, astfel veţi fi uimiţi de preţurile noastre, fiind cele mai competitive!!
Serviciul nostru este cunoscut ca fiind foarte rapid.
Timpul înseamnă bani şi este necesar ca predarea să fie foarte rapidă.
Nici o problemă, ştim asta !
Predarea punctuală este o parte vitală a serviciului nostru de Primă Clasă.
Cuvântul “ÎNTÂRZIERE” nu intră în vocabularul TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM
Predarea documentului va fi făcută la unul din sediile noastre sau prin Curier Rapid asigurat.
Eşti pe mâini sigure, vom rezolva traducerea ta rapid.

SOLICITĂ IMEDIAT O ESTIMARE DE PRET GRATUITĂ
TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM
--SUNĂ SÂMBĂTA ŞI VEI AVEA 20 % REDUCERE--



TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM efectuează Traduceri Autorizate şi Servicii de Legalizare cu Apostilă (în baza Convenţiei de la Haga din 1961) şi Acte Juridice de notificare în străinătate.

TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM este Leader în Traduceri şi Interpretariat.
TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM este un Leader recunoscut la nivel International în domeniul Serviciilor de Traducere Autorizată şi Interpretariat Multilingv cu peste 100 de lingvişti experţi şi peste 2.000 de clienţi satisfăcuţi.
TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM este alegerea companiilor, instituţiilor de guvernare şi organizaţiilor non-profit.
TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM are o experienţă demonstrată de gestionare a proiectelor de traducere de toate mărimile şi este o soluţie pentru orice organizație care caută traduceri de calitate superioară şi la preţuri competitive.
Cu o capacitate de a traduce din/în peste 100 de limbi, TRADUZIONI GIURATE TRADUCEMTranslations oferă un serviciu complet fiind şi furnizor de Servicii de Traducere Multilingvă.
Suntem metioculoşi cu orice traducere şi vă dăm garanţia unică de calitate 100%.
Dacă nu eşti mulţumit, vom lucra cu tine şi cu echipa ta pentru a modifica orice traducere până avem aprobarea ta, nu ne interesează cât timp durează.
Aceasta este misiunea noastră şi obligația noastră către tine, fiind un leader în domeniu.
TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM, peste 100 de traducători nativi cu localizare în toate provinciile din Italia. Ca rezultat al anilor de selectare atentă a resurselor umane, TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM ofertă calitate maximă a traducerilor în orice limbă.
Garanţia calităţii la preţuri competitive.
Suntem implicaţi să furnizăm traduceri de înaltă calitate şi la preţurile cele mai competitive din domeniu.
TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM


Prin experienţa acumulată de-a lungul anilor în furnizarea de traduceri am dezvoltat competenţe în foarte multe domenii, printre care: Juridic, universitar, publicitate, farmaceutic, automobilistic, medical, chimic, contractual, universitar, import/export, turistic, financiar, media, brevete, religios, software, tehnic şi manuale de folosire, investigaţii şi multe altele.
Traducerile sunt verificate de trei traducători diferiţi. Acest lucru pentru a face traducerile perfect corespunzătoare conţinutului original. În calitate de Agenţie Full Service, serviciile noastre includ traducere, editare şi corectarea drafturilor de către trei traducători fără nici un cost suplimentar. Dar şi traducerea tuturor documentelor din şi către toate formatele de fişiere. Experţii noştri lucrează cu un control meticulos al textelor prin folosirea softurilor de limbaje profesionale pentru a asigura un rezultat optim chir şi pentru proiectele cele mai complexe.

SERVICIUL CLIENŢI
TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM pune pe primul loc dedicarea faţă de clienţii săi printr-un serviciu unic, mulţumită consultanţilor calificaţi, amabili şi disponibili 18 ore pe zi, inclusiv la sfârşit de săptămână şi în zilele de sărbătoare.
Preţuri competitive şi First Class Service sunt promisiunea noastră ….. solicită o estimare de preţ gratuită fără nici o obligaţie.
Predarea documentului va fi făcută prin unul din sediile noastre sau prin Curierar Rapid asigurat. Eşti pe mâini sigure, vom rezolva traducerea ta rapid.

TRADUCERI AUTORIZATE
Legalizare documente, apostile, supralegalizare. Traducere autorizată cu legalizare acte juridice şi notariale. Traducere autorizată a actelor de notificare în străinătate. Traduceri sentinţe, recursuri, ordonanţe de orice fel. Traduceri procuri cu apostilă.

TRADUCERI ACTE DE STUDIU
Diplome, cursuri profesionale, certificate universitare, master
Traducere acte de studiu obţinute în străinătate.
Legalizare diplome.
Traducători oficiali autorizaţi pentru jurământ şi legalizare acte de studiu pentru înscriere la Master şi Doctorat.
Traducere oficială diplomă de licenţă pentru înscrierea în ordinele profesionale.

LICITAŢII INTERNAŢIONALE
Traducere documente licitaţii: traducere, supralegalizare şi legalizare.
Suntem prezenţi cu sedii la Salerno, Napoli, Verona, Trapani.
Numeroase companii ce participă la licitaţii internaţionale încredinţează agenţiei noastre traducerea documentelor pentru licitaţie (Statute, acte constitutive, bilanţuri, certificate constatatoare, procese verbale adunări generale, etc.)

TRADUCERI TEHNICE PENTRU DIFERITE DOMENII
Traduceri tehnice, traduceri manuale tehnice, traduceri medicale, traduceri farmaceutice, traduceri pentru domeniul turistic – găzduire, traduceri ştiinţifice, traduceri brevete, traduceri curriculum, rebobinări şi transcrieri de texte, traduceri pentru marină.

TRADUCERE DOCUMENTE
Traducere autorizată documente pentru imigrare, paşapoarte, permise de conducere, certificate şcolare şi universitare, caziere penale, cazier judiciar şi fiscal, documente şi certificate pentru uz privat.

TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM este o agenţie specializată în traducerile autorizate, supralegalizare şi legalizare documente destinate străinătăţii şi care provin din străinătate.
TRADUZIONI GIURATE TRADUCEM efectuează traduceri autorizate şi servicii de legalizare cu apostilă (în baza Convenţiei de la Haga din 1969) a actelor juridice de notificare în străinătate.

CE ESTE TRADUCEREA AUTORIZATĂ?
Traducerile autorizate sau legalizate sunt traducerile care sunt făcute oficiale printr-un jurământ făcut în faţa tribunalului, judecătorului e pace sau notar, prin care un traducător autorizat jură că a tradus bine şi fidel textul în discuţie, doar în scopul de a dezvălui adevărul. Prin jurământ, traducătorul îşi asumă responsabilitatea, chiar şi penală, pentru ceea ce a scris. Jurământul şi legalizarea sunt proceduri indispensabile pentru a putea prezenta orice document unei autorităţi, unui organ sau unei instituţii oficiale în altă limbă decât cea originală.

CE ESTE APOSTILA?
Apostila este o certificare care validează, cu deplină valoare juridică, pe plan internaţional, autenticitatea oricărui act public, şi în special a unui act notarial. Această instituţie juridică, puţin cunoscută pe plan mediatic, este recunoscută de statele care au semnat Convenţia de la Haga din 5 octombrie 1961 , asigurând validarea deplină.

Ce acte pot fi traduse şi legalizate?
ACTE DE STUDIU
Apostile diplome, documente de absolvire, certificate de licenţă cu examene (Academic transcript), solicitări din partea universităţilor străine pentru înscriere la cursuri de licenţă.
Traducere titluri de studiu pentru participare la doctorate, master.
Traducere legalizată pentru recunoaşterea titlurilor de studiu în ţările din Uniunea Europeană.

ORDINE PROFESIONALE
Traducerea documentaţiei pentru înscrierea în Ordinele profesionale.
Traducere oficială cu valoare legală a diplomelor de licenţă şi diplomelor obţinute în străinătate (România, Spania etc.)
Diplomă de Asistent Medical, Medic, Jurist.

CERTIFICATE
Traducere autorizată şi serviciu de legalizare cu apostilă a certificatelor de evidenţa populaţiei şi stare civilă.
Traducere acceptări, certificate şi extrase de naştere şi căsătorie.
Traducere şi legalizare orice tip de document pentru uz personal.
Traducere autorizată a documentelor pentru proceduri auto - certificate/cărţi de circulaţie, traducere permise de conducere, transferuri de proprietate.

JURIDICE
Certificate de cazier judiciar
Certificate fiscale
Certificate penale provenite din străinătate pentru obţinerea cetăţeniei
Sentinţe de divorţ, acte juridice de notificare în străinătate, ca de exemplu, citaţii, ordine, sentinţe, ordonanţe, cereri de separare şi divorţ, decrete, cererii rogatorii internaţionale, cereri de trimitere în judecată, memorii integrative, hotărâri, procuri
Traducere autorizată cu legalizare şi apostilă a documentelor pentru imigrare şi reîntregirea familiei
Traducere proceduri pentru adoptare internaţională

MEDICALE ŞI FARMACEUTICE
Legalizarea expertizelor şi traducere autorizată cu legalizare a documentaţiei medicale (fişe clinice, certificate medicale, referate şi analize medicale, procese verbale de prim ajutor).

ACTE NOTARIALE
Acte notariale – traducere şi legalizare procuri, testamente, acte de vânzare – cumpărare, acte constitutive şi statuturi societăţi, documentaţii societăţi, legalizare şi autentificare semnături, documente de numire avocat, acte de notorietate.

BUSINESS
Traducere autorizată, cu legalizare şi apostilă a documentelor pentru licitaţiile internaţionale
Traducere şi legalizare documente societăţi
Acte constitutive, statute societăţi, procese verbale adunări generale, bilanţuri, traducere certificate constatatoare şi certificate ale Camerei de Comerţ, contracte, capitulate, proiecte.
Vei găsi întotdeauna un Consultant disponibil pentru o consultaţie gratuită chiar şi sâmbăta.
Putem şi ridica documentul şi preda direct la domiciliu. 

http://www.traduzionigiuratetraducem.it/index.html
https://plus.google.com/112557326205481560640
https://www.facebook.com/traduzionigiurateapostille/
http://www.reteimprese.it/traduzionigiuratetraducem
Traduzioni Giurate/Asseverazioni da e verso Tutte le Lingue
Legalizzazioni - Apostille - Interpreti di Conferenza
Dott.ssa Valentina Santoro & Enciu Vasile Marius
P.Iva04992200651
Salerno Cell.: (+39) 371 17 49 592
Napoli Cell.: (+39) 331 79 38 134
www.traduzionigiuratetraducem.it
info@traduzionigiuratetraducem.it                                                        traduzionigiuratesalerno@gmail.com

Commenti